Liity jäseneksi

Nesteen Autokerho ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki Nesteen palveluksessa työskentelevät sekä muissa Kilpilahden alueella toimivissa yhtiöissä kuten Neste Jacobs, Borealis, Ashland, Styrochem, jne työskentelevät henkilöt.

Jäsenmaksu peritään kerralla kolmelle vuodelle (2022-2024) eli 30 €. 

Kun olet ilmoittanut halukkuudesta liittyä autokerhon jäseneksi oheisella lomakkeella, tulet saamaan sähköpostissa viestin jossa on tilinumero sekä viitenumero jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenkortti sekä käyttäjätunnus ja salasana lähetetään noin 2-3 viikon kuluttua, kun jäsenmaksu on vastaanotettu. Voit laittaa sähköpostilla kopion jäsenmaksun kuitista jäsensihteerille, niin saat nopeammin jäsenkorttisi ja käyttäjätunnuksesi. 

Laita osoitekenttään sisäinen osoitteesi esim. P.Ö.keskuskonttori. 

Käytä yrityksen sähköpostiosoitetta, ja jos haluat sähköpostia myös siviili sähkpostiisi niin kirjaa se vaihtoehtoisen sähköpostin kohtaan.

Jos olet yllämainituista yhtiöistä eläkkeelle jäänyt tai eläkkeelle jäämässä oleva autokerhon jäsen ja haluat jatkossakin olla jäsen, niin ilmoita tietosi jäsensihteerille, jotta saat jäsentiedotteita tulevista tapahtumista. 

Jäsenasioita hoitaa jäsensihteeri Juha-Pekka Siltala, yhteydenotot sähköpostilla. 

( * ) merkityt kentät pakollisia!

Sukunimi *
Etunimi *
Sisäinen osoite *
Puh
Työsähköposti *
Toinen sähköposti
Roskapostin esto
Laita tämä numero
Lisätietoja